2010 m. balandžio 24 d., šeštadienis

Žemės diena

Kaip žinote balandžio 22d. buvo paminėta žemės diena. O greenpeace organizacija ta proga sukūrė nuostabų reklaminį video „Earth Day: Give Earth a Hand“.

 

2010 m. balandžio 15 d., ketvirtadienis

Rimi akcija

Trečiadienį po sporto užsukau į Rimi, ir prie gėrimų pastebėjau įdomią akcija. Pagal ją jeigu perki 1 vnt. Gazuoto apelsinų gėrimo RIMI 1,5l moki 2Lt 19ct, o jei perki du buteliukus šio gėrimo tau teks už abu sumokėti 4Lt 90ct (1vnt. - 2Lt 45ct.). Tai yra akivaizdžiai 52ct brangiau. O pagal RIMI jūs sutaupote net 50ct!!! Ot kur akcija! Tikrai daug kas norės ja pasinaudoti! :)

2010 m. balandžio 11 d., sekmadienis

WTF Japonija rimtai

Tikrai, kad WTF :D

2010 m. balandžio 9 d., penktadienis

Pixel'iai

Tiesiog puikiai sukurtas video :)

Naudingi triukai

Keletas triuku iš YouTube. Su jais galėsite apgauti savo draugus ar tiesiog pasirodyti kietais. Triukai tikrai smagūs, o paskutinis (Tobulas apskritimas) netgi naudingas :)

Žvakė ir dūmai



2010 m. balandžio 8 d., ketvirtadienis

Azijietis

Azijietis dainuoja kaip Whitney Houston! Labai keistai atrodo kai vyras dainuoja moterišku balsu :D (bet balsas tikrai geras :) )

2010 m. balandžio 7 d., trečiadienis

Vizualinė matematiką

Klydau, klydau ir užklydau į puslapį su gan įdomiais paveikslėliais. Jų principas paprastas, sudedamos dvi ar trys nuotraukos ir rezultatas tikrai smagus! Pažiūrėkite patys! :)

Meška + futbolo kamuolys = Panda

2010 m. balandžio 3 d., šeštadienis

Gražūs piešiniai pieštuku

Laibai gražūs piešiniai pieštuku, kai kurie tokie realistiški jog atrodo kad tai nespalvotos fotografijos. Bet iš tikrųjų viskas čia yra nupiešta tik pieštuku :)


2010 m. balandžio 1 d., ketvirtadienis

Pianinas, fleita, beatbox'as

Na bent man tai patiko :)

Kiek kitoks keliavimas metro

Idomi akcija, kuri, manau, patiktu daugeliui iš mūsų :D