2010 m. kovo 29 d., pirmadienis

Blog'o atnaujinimai

Sveiki,

Tikriausiai pastebėjote jog atnaujinau blogo dizainą. Viso šito priežastys buvo pernelyg atsibodęs senasis dizainas, bei jo lėtas veikimas. Senas dizainas jau ir taip lėtai krovėsi, o aš dar į jį prigrūdau visokių modifikacijų, kurias po to nepilnai aptryniau, o taip dizainas visiškai prisišiukšlino ir pradėjo krautis dar lėčiau. Dar viena atnaujinimo priežastis, išėję nauji Blogger'io dizainai, jie žymiai lankstesni, greitesni ir lengviau modifikuojami už senąjį. Taip pat į naująjį dizainą galiu paprastai įdėti NavBar su nauja Blogger'io funkcija „Pages“, ko negalėjau lengvai ir tvarkingai atlikti senajame dizaine.

Be dizaino atnaujinimo, pasinaudojau jau minėtą naująją Bloggerio funkcija ir sukūriau „TV internete“ bei „Pamokų Tvarkaraštis“ puslapius. „TV internete“ puslapį sukūriau tam, kad lengviau galėtumėte surasti lietuviškų televizijų IP adresus. O „Pamokų Tvarkaraštis“ yra mano senas projektas, kurį nesenai užsimaniau paviešinti :)

Kadangi „Pages“ neturi komentarų funkcijos, į „TV internete“ teko įdėti „Google Docs“ formą. Būtent per ją jūs galėsite susisiekti su manimi apie neveikiančius IP adresus, tik dar paprasčiau nei anksčiau tai darėte per komentarus, nes dabar jums nereikės prisijunginėti.

Tikiuosi jums patiks pasikeitimai :)

Linkiu smagiai praleisti laiką beskaitant mano blogą :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą