2010 m. lapkričio 17 d., trečiadienis

Pokeris internete

Sveiki, aš jau rašiau vieną kartą apie internetinį pokeri. Bet dabar norėčiau pasidalinti didesniais įspūdžiais nei aną kart. Šį syki noriu papasakoti plačiau apie pokerstrategy ir apie tai kaip man sekėsi su gautu „Starting Capital“.

PokerStrategegy
    online poker
  1. Starting Capital 
    Tai galimybė pradėti pokerio karjerą NEMOKAMAI. Kaip jau ir rašiau anksčiau jums reikia būti pilnamečiui, atlikti pokerio testą ir atsiųsti jiems nuskanuotą pasą ar ID tam kad būtum patvirtintas. Ir už visą šitą vargą gaunate $50. Ar tai apsimoka ar ne spręsti jums, o jei bijote būti apgauti tai galiu užtikrinti 100% kad jie perveda $50 į jūsų pasirinktą poker roomą, galite pažiūrėti pano praeitą postą apie pokeri, kuriame įdėjau įrodymus kad pinigai buvo pervesti į mano pasirinktą (šiuo atvėju FullTilt) poker roomą.


  2. Frist Deposit Bonus
    Labai puikus pasiūlimas iš poker strategy. Jei norite į pokeri investuoti savo pinigų ir gauti papildomai daug daug daugiau negu $50!! Ir jums nereikės nei atlikinėti testo, nei patvirtinti tapatybės, galite būti net nepilnametis!!!!! Viskas ko jums reikia tai tik $10 (kai kuriuose roomuose min $50) ir pervesti juos į pasirinkta poker roomą (Poker roome reik būti užsiregistravus per poker strategy marketing code) tinka net paprastas bankinis pavedimas, o pervesti bus galima net į jų sąskaitas esančias Lietuvoje, tad už pervedimą jus nemokėsit nieko arba kelis centus (priklausomai nuo jūsų sutarties su banku ir vietinių mokėjimų apmokestinimu).
    Galiausiai pervedus pinigus į savo pasirinktą roomą jūs iš pokerstrategy gaunate deposit bonus. o jo dydis priklauso nuo roomo į kūrį šiuos pinigus pervedinėjat. Dažniausiai deposit bonusas būna 100%. Tarkim įnešant $20 jūs gaunate savo $20 plius papildomai dar $20 ir išviso turite $40. Taip pat į sąlygas įeina limitas, kuris nurodo kiek max jūs galite gauti. Tarkim limitas $500, tai rodo jog įnešus $500 jūs turite $1000, bet įnešus $550 jūs visvien bonusą gausit $500 tai yra jau nebe 100%, tad turėsite tik $1050. Taip pat kaip bonusą galite gauti rakeback, jis išduodamas tik FullTilt poker roome. (Rakeback tai mokesčių gražinimas nuo kiekvieno sužaisto hando poker roome, nesvarbu ar laimėjote ar ne)Visų poker roomų detalesnį sąrašą galite pasižiūrėti poker strategy puslapyje. O aš jus tik supažindinsiu su jais:  
    • PartyPoker.com 100% iki $500
    • PokerStars 100% iki $600
    • 888 poker 100% iki $888
    • FullTilt Poker 100% iki $600 + 27% rakeback
    • bet365 200% up to $600
    • William Hill 200% up to $600
    • bwin 100% up to $1000
    • etc.
FullTilt Poker
  1. Kodėl FullTilt
    aš pasirinkau FullTilt, nes tai visu pirmą vienas didžiausių ir populiariausių poker roomų, visu antrą jame žaidžia daug profesionalų, su kuriais galima pasikalbėti ir paklausti apie pokeri tai kas jums neaišku, o jie mielai pagalbės ir paaiškins jums. Visu trečia jei tiek daug profesionalų rinkosi fulltilt tai matyt jie turėjo tikrai gerą priežastį. Ketvirta, šiame roome gausu freerolų,tournamentu bei stalų su įvairiais statymais. Bet man labiausiai patinka Rush pokeris, jis Full Tilt daro nenuobodų greitą ir linksmą!
  2. FreeRoll
    tai tournamentų tipas, į kurį užsiregistravimas nemokamas, o prizas siekia nuo $40 iki kelių šimtų tūkstančių doleriu. FullTilt'e yra vienas didis freerolas skirtas tiems kas į FullTilt ateina žaisti pirmą kartą, tai yra tieks kas yra padaręs tik pirmą depositą. Ir šio Freeroolo fondas siekia $100.000, beto jei jūs jau esate žaides pokeri ir išmokote strategijas gerai, tai manau jums prieš kitus pradinukus žaisti būtų vieni juokai, nes šiame tournamente nebegalima dalyvauti įnešus pinigų jau antrą kartą. Tad kad ten pasirodys profesionalas yra LABAI mažai tikėtina. Taip pat yra ir regioniniai Freerollai. Pvz. „Baltic Freeroll“. Jis skirtas tik baltijos šalių gyventojams, dėl to ten žaidžia labai mažai žmonių 100-400. Bet ir prizas atitinkamas, tik $40. Be šių freerollų yra dar daug daug kitų su įvairiausiais prizais, bet manau pradėti reiktų ne tournamentu o nuo cash game, šiuo atveju labai stipriai rekomenduočiau Rush Poker!
  3. Rush Poker
    tai naujoviškas poker, kuris man asmeniškai LABAI patinka, be to pradedančiajam jis yra itin naudingas. Paprastai žaidimas vyksta lėtai,  tu turi laukti kol ateis tavo eilė, gavus prastas kortas tu foldini ir vėl lauki savo eilės, dažniausiai tai taip įkyri, kad tu praloši visus pinigus vien dėl to kad atsibodo foldint ir užsimanai truputi veiksmo, be to pradedantysis taip išmoksta kaip gerai žaisti iki Flopo, bet kai prieina jį, pasimeta, nebežino ką daryti ir pralaimi. Bet Rush Pokeryje to nėra! Čia tik foldinus esi pasodinamas prie naujo stalo su naujomis kortomis rankoje, ir iškart gali žaisti. Tu gali foldinti net neatėjus tavo eilei spręsti ką daryti. tam yra mygtukas Quick Fold, jį paspaudus vėl atsirandi prie naujo stalo su naujomis kortomis, tai labai smagus greitas ir įdomus pokerio žaidimas!
Praėjo daug laiko nuo gauto starting capital


Praėjo jau beveik metai kaip aš gavau savo pirmuosius $50 iš poker strategy į Full Tilt Poker roomą. Nuo to laiko pralaimėjęs $10, daug tenai nebežaidžiau, t.y. išvis nebežaidžiau daugiau nei pusę metų, tik visai neseniai grįžau prie poker strategy ir pačiau akciją, jog už bent 5min praleistas per dieną prie poker stalo gaunate 10 StrategyPoints. Pagalvojau jog reik sugrįžti prie pokerio. Tai perskaičiau visą strategiją iš naujo ir kad daug nepralošti užsistačiau sau ribas, $2 per dieną, nesvarbu ar laimiu juos ar pralošiu. Jei laimiu iki $6 t.y. paildomai išlošiu $4. Nustoju žaisti ir ateinu kitą dieną vėl su $2. Nors ir buvau nusistatęs ribas, aišku nevisada jų laikiausi, tad kartais labai daug pralošdavau, bet visgi laimėdavau daugiau. Ir atėjo metas kai gavau savo pirmąjį $100 cashoutą iš full tilt. Poker roome pasilikau tik $15, kad galėčiau uždirbinėti daugiau. Ir visa tai dėka FullTilt ir rush pokerio. Nors $100 nėra daug, bet kaip pradedančiajam ir neinvestuojančiajam, plius neįdedančiam daug pastangų tai yra gana daug. Pabandykit ir jūs! Gal jum geriau pasiseks :)


fulltilt poker, poker, strategy, pokerstrategy, pinigai internetu, daug pinigų, pokeris internete, uždarbis, internetas,William Hill, PartyPoker,bwin,bet365,Betfair Poker,888poker,Everest Poker,Unibet Poker,Poker Heaven,PKR,24hPoker,Betfred,Paddy Power,Ladbrokes Poker,EuroPoker,Titan Poker,Mansion Poker, bonus, money, cards, games, žaidimai, kortos, linksmybės, įdomybės
online poker

2 komentarai:

  1. Kiek man teko zaist pokeri internete visada pralosiu :D neziurint i tai kad ir turiu bloga apie pokeri

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. James, rekomenduoju tau paskaityti straipsnį apie pokerio pinigų valdymą (Bankroll management) http://pokerisinternete.blogspot.com/2014/01/pokerio-buhalterija-bankroll-management.html

      Panaikinti