2010 m. sausio 30 d., šeštadienis

Gavau pirmąją išmoką iš neobux

sNow jau rašė apie neobux, bet aš gavau išmoką pirmas. PTC išmokėjo kaip buvo žadėta, vos paspaudus pinigų atsiėmimo mygtuką iškart į e-mail gavau laišką iš paypal apie gautą išmoką. Manau Neobux yra tikrai vertas dėmesio PTC tinklapis, jame idealiomis sąlygomis per metus galima uždirbti net $87709 ir visa tai nieko nedarant!!! Realiai aš galiu jums garantuoti jei užsiimsit šiuo reikalu rimtai tai per metus gausit ne mažiau $2770 tai nėra daug, bet pinigai iš „oro“ niekada nepakenks :) Aišku man iki tokių sumų dar toli, kol kas išsiėmiau tik $2 ir tai trukau apie 1 mėn. dabar žadu tuos gautus $2 investuoti ir už juos nusipirkti referalų, kurie atneš dar pinigų, o už tuos pinigus pirksiu jų dar ir t.t. visa tai užtruks tikrai netrumpai, bet noriu bent per šiuos metus pasiekti $1500, o jau per kitus tikėsiuosi daugiau :)

Štai pinigų gavimo į paypal patvirtinimas. Beje aš gavau ne $2, o $1.96, nes pats neobux'as nuskaičiavo kažkokius mokesčius.

Taip pat nuo šiol visus patikimus PTC (t.y. tuos, kuriuose aš gavau išmokas) matysite puslapio viršuje. O šį PTC gali išbandyti spustelėją ant žemiau esančio banerio. Sėkmės :)

2010 m. sausio 29 d., penktadienis

Užknisantis apelsinas

Tik šiandieną prisiminiau seną gerą video esantį youtube'je, sugalvojau pažiūrėti dar kartą, o pasirodo ten jau ne be viena dalis, o jau 5. Video tikrai smagūs ir verti pažiūrėti :)

Annoying Orange

2010 m. sausio 14 d., ketvirtadienis

Lietuviška TV internete NEMOKAMAI! Instrukcijos

Dėmesio: Šis postas buvo padalintas į du!

Štai ką jums reikėtų žinoti:
  1. Pirmoji šio posto dalis buvo atskirta ir perkelta į naują postą, nes dėl dažno IP adresų keitinėjimosi pasidarė sunku redaguoti šį ilgą postą.
  2. Pirmoji dalis buvo perkelta čia.
  3. Antroji dalis (t.y. instrukcijos) pasilieka čia ir jas galite pažiūrėti paspaude ant „Daugiau informacijos »“.
  4. Instrukcijose pateikti IP adresai nebeveikia, jie yra tik pavyzdiniai, kad orientuotumėtės kaip ką vesti.

Tai ką sėkmės žiūrint Lietuvišką TV internete per savo mėgiamą grotuvą! :)


2010 m. sausio 11 d., pirmadienis

Pasaulio talentingiausias žmogus

Šito net negaliu pakomentuoti... tiesiog be žodžių :o
Geriau pažiūrėkit patys :)



Tatuiruotės akyse

Tarp JAV kalių paplito nauja mada... darytis tatuiruotes akyse, nors tai labiau primena į akių obuolių nuspalvinimą negu įprastas tatuiruotes, bet atrodo tikrai įspūdingai. Toks akių spalvinimas buvo įprasta procedūra pacientams patyrusiems akių traumas, bet nuo šiol tai naujas neįprastas būdas būti išskirtiniam.
Visas procesas atliekas plona adata, ja badomas akies obuolys ir mažomis dozėmis sušvirkščiami dažai į vidurinius akies obuolio sluoksnius. Įdūrus tuputį giliau - pacientas apanka, nepakankamai giliai - dažai išsisklaido ir akies spalva nepakinta. Pati procedūra nėra labai skausminga nes akyje nėra daug nervinių atšakų. Tiems, kuriems buvo atlikta ši tatuiruotė teigia, kad po procedūros jie jaučiasi lyg akyse būtų koks svetimkūnis, bet pati rega nenukenti. Kartais pasireiškia šalutinis poveikis ir akys pradeda pūliuoti, dėl to yra lašinami antibiotikai. Norint nuspalvoti vieną akį prireikia iki 40 dūriu adata.
Štai video kaip patys kaliniai pasakoja apie šias tatuiruotes ir kodėl jie prisiruošė jas pasidaryti:


2010 m. sausio 10 d., sekmadienis

Pigūs žaidimų cd-key iš Rusijos





Taigi, tik visai neseniai (!) atsisiunčiau naujausią Call of Duty dalį Modern Warfare 2. Perėjęs visą single player, supratau, kad noriu kažko daugiau (kadangi SP buvo gana trumpas, Regular sunkumu man užtruko pereiti apie 3 valandas) . Tuomet pradėjau ieškoti kažkokio "crackinto" multiplayer, bet iš atsiliepimų susidariau nekokią nuomonę, apie piratinę versiją (serveriuose siaučia "cheatai", taip pat negalima normaliai žaisti su draugais tame pačiame serveryje). Todėl aptikau neblogą tinklapį, siulantį pigius rusiškus cd-key, kurie veikia steame. Tad tie, kurie dar nežino apie šį būdą pigiai žaisti legaliuose serveriuose, skaitykite daugiau :)

2010 m. sausio 9 d., šeštadienis

25 geriausios visų laikų reklamos

Kartais reklamos užknisa, net ne kartais, o visuomet. Bet retkarčiais, labai retai pasitaiko įdomios reklamos, net įdomesnės už filmus ar laidas, kurių metu jos yra rodomos. Žemiau pateikiu jums geriausias visų laikų reklamas.
Malonaus žiūrėjimo! :)


Vaizduotė, banginis
(CHILDREN’S FOUNDATION APPEAL)


Keletas Fail video

Peržiūrėjau truputį failblog.org ir nusprendžiau video iš kelių puslapių embed'inti čia. Visgi patogiau žiūrėti kai viskas viename puslapyje. Taip pat nedėjau mažai juokingų video. Na ką linksmo žiūrėjimo :)

Dvigubas