2010 m. sausio 10 d., sekmadienis

Pigūs žaidimų cd-key iš Rusijos





Taigi, tik visai neseniai (!) atsisiunčiau naujausią Call of Duty dalį Modern Warfare 2. Perėjęs visą single player, supratau, kad noriu kažko daugiau (kadangi SP buvo gana trumpas, Regular sunkumu man užtruko pereiti apie 3 valandas) . Tuomet pradėjau ieškoti kažkokio "crackinto" multiplayer, bet iš atsiliepimų susidariau nekokią nuomonę, apie piratinę versiją (serveriuose siaučia "cheatai", taip pat negalima normaliai žaisti su draugais tame pačiame serveryje). Todėl aptikau neblogą tinklapį, siulantį pigius rusiškus cd-key, kurie veikia steame. Tad tie, kurie dar nežino apie šį būdą pigiai žaisti legaliuose serveriuose, skaitykite daugiau :)
Taigi, jums visam šitam reikalui prireiks ~40 lietuviškų pinigų. Visų pirma, jums reikia susikurti Web-money saskaitą. Gana išsamus paaiškinimas, kaip užsiregistruoti guli čia. Toliau, susikūrus ir aktyvavus saskaitą, jums reikia susikurti WMZ (USD atitikmuo) "purse`ą", norėdami tai padaryti, atsidarę Web Money Classic programoje spauskite :


tuomet pasirinkite WMZ, sugalvokite "purse`o" pavadinimą, spauskite Next, uždėkite varnelę, kad sutinkate su taisyklėmis, spaudžiate Next ir jums bus sukurta sąskaita.
Dabar jums reikia pinigų šioje sąskaitoje. Tuo tikslu, einate čia ir priimate sąlygas, pasirenkate, jog norime parduoti LTL ir pirkti WMZ. Prie WMZ įrašome 15 ir spaudžiate užpildyti paraišką. Jum turetų atidaryti formą, viską patartina pildyti teisingai. Tuomet turėtumėte gauti Real Trade įmonės rekvizitus į savo el. paštą. Pervedate tiek, kiek buvo parašyta. Pinigai pervedami darbo metu (nuo 8 iki 16 valandos).

Na štai, sunkiausia dalis jau atlikta. Turime pinigus savo sąsakitoje ir einate į šitą puslapį . Įvedate savo el. pašto adresą į tam skirtą vietą apačioje ir spaudžiate "продолжать" . Tuomet spaudžiate "oплатить". Atsidaro dar vienas langas, taip pat spaudžiate "oплатить". Spaudžiate "Далее" ir atsidariusioje programoje įvedat saugos kodą, bei sutinkate su taisyklėmis.
Viskas, atsidariusiate lange turėtumėte matyti cd-key. Jį nusikopijuojate (Ctrl+C) ir iklijuojate į kokį nors dokumenta (ctrl+v), saugos sumetimais. Tuomet atsisiunčiate steam iš čia, jeigu dar neturite. Užsiregistruojate, prisijungiat. Tuomet einate i skiltį "My Games", spaudžiate apačioje ant "Activate product on steam" ir įvedate cd-key. Įvyks trumpas pasiruošimas siuntimui, ir pradės siūsti žaidimą. Jeigu jau turite isirašę piratinę Modern Warfare 2 versiją, darome pause update. Nukopijuojate visa žaidimo turinį (žinoma, be cracko, nes tuomet žaidimas bus nelegalus) į %Jūsų steam direktorija%\steamapps\common\call of duty modern warfare 2. Steam programoje paisrenkate Call of Duty Modern Warfare 2 MP, spaudžiate properties, atsidarote local files skiltį ir pasirenkate "Verify integrity of game cache" . Steam atsiūs trūkstamus failus ir viskas pabaigoje turėtų atrodyti panašiai:





Na štai ir viskas, jūs pilnai pasiruošę žaidimui :) .
P.S. Pirkdami cd-key iš šios parduotuvės, žiūrėkite jog būtų prierašas 1C, nes tai yra oficialus rusiškų žaidimų platintojas Lietuvoje, tad bano tikrai negausite.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą