2010 m. lapkričio 26 d., penktadienis

Du geri filmai pasirodysiantis 2011 metais

Kiek pastebėjau kitais metais išeis 2 geri filmai. Tai Source Code ir Cowboys & Aliens.

Source Code - tai filmo „Moon“ kūrėjų darbas, kuris tikrai nenusileis pirmtakui ir bus toks pat geras :)


Kinų hotelis

Kitai pastatė šį hotelį tik per 90 valandų, Tai tiesiog neįtikėtina, žinant kiek laiko Lietuvoje statomi pastatai :O

2010 m. lapkričio 25 d., ketvirtadienis

Neįtikėtinai realistiški piešiniai pieštuku

Vieną kartą jau buvau įdėjęs piešinius pieštuku, bet šie tiesiog nuostabūs. Juos piešė Poul Lung ant A2 formato popieriaus naudodamas 0,5mm pieštuką. Vieną tokį piešinį jam užtrunka nupiešti 60 valandų.




2010 m. lapkričio 17 d., trečiadienis

Pokeris internete

Sveiki, aš jau rašiau vieną kartą apie internetinį pokeri. Bet dabar norėčiau pasidalinti didesniais įspūdžiais nei aną kart. Šį syki noriu papasakoti plačiau apie pokerstrategy ir apie tai kaip man sekėsi su gautu „Starting Capital“.

PokerStrategegy
    online poker
  1. Starting Capital 
    Tai galimybė pradėti pokerio karjerą NEMOKAMAI. Kaip jau ir rašiau anksčiau jums reikia būti pilnamečiui, atlikti pokerio testą ir atsiųsti jiems nuskanuotą pasą ar ID tam kad būtum patvirtintas. Ir už visą šitą vargą gaunate $50. Ar tai apsimoka ar ne spręsti jums, o jei bijote būti apgauti tai galiu užtikrinti 100% kad jie perveda $50 į jūsų pasirinktą poker roomą, galite pažiūrėti pano praeitą postą apie pokeri, kuriame įdėjau įrodymus kad pinigai buvo pervesti į mano pasirinktą (šiuo atvėju FullTilt) poker roomą.

2010 m. lapkričio 9 d., antradienis

Speedflying'as

Tiesiog nėra žodžių :O norėčiau taip mokėti ir turėti galimybę taip paskraidyti po kalnus!!!


Jei patiko muzika tai šį gabalą galite atsisiųsti iš čia: ATSISIŲSTI

2010 m. lapkričio 8 d., pirmadienis

Mūsų visata

Manau šį video turėtų pažiūrėti kiekvienas iš mūsų

Šešiametė skate'ina

Kaip šešiametei tai gan neblogai, užaugusi manau turės gerą karjerą skatebording šakoje.

 

Kai dar nebuvo Photoshop 1.0

Senai senai kai niekas dar nežinojo apie photoshopą, sovietų sąjungoje buto toks įmantrus prietaisas kuris atlikdavo dabartinio photoshopo funkcijas, nors ir ne visas bet kaip to meto technikai tai manyčiau kad net per gerai :D
 

Kaip kino filmai yra įgarsinami

Šiame video pamatysite kaip tokie garso efektai kaip kanopų bildėjimas, kalavijo išsitraukimas ar mašinos nušokimas nuo metalinės platformos yra įgarsinami garsiuose kino filmuose. 

2010 m. lapkričio 3 d., trečiadienis

Įstojau į Krikščionių partiją pats apie tai nežinodamas

Šiandieną atsitiko gan įdomus dalykas, aš ryte gavau man adresuotą laišką, kad įstojau į Krikščionių partiją. Realiai aš nepildžiau jokių prašymų stojimui į tą ar kokias kitas partijas ir šiaip su politika nedraugauju,  taip pat nepasirašinėjau jokių dokumentų kurie būtų susiję su partijomis ar dar kažkokia keista veikla. prideda atskanuotą laišką ir daugiau ką be pridurti neturiu.. Tiesiog pzdc...


EDIT-----

Buvau nuėjęs į krikščionių partijos būstinę išsiaiškinti kas per velnias čia įvyko, tai jie atsiprašė ir pasakė, kad daugiau tai nepasikartos, bet kiek tame tiesos tai nežinau. Įdomu dar tai jog jų sąrašuose būdavo įtraukti žmonės ir anksčiau, kurie patys apie tai nieko nežinojo. Tiesiog labai legali ir teisėta partijos veikla....

2010 m. rugsėjo 4 d., šeštadienis

Sugrįžimas

Pagaliau grįžau prie blogo palaikymo, buvo gera vasara, net labai gera :) tai neturėjau laiko ir noro sėdėti prie PC :) dabar kai prasidėjo mokslo metai, pratęsiu savo blogo kūrimą ir vėl pradėsiu dėti naujus postus :) Pradžiai tik tiek :) per ateinančia sav. turėčiau kažką įdomesnio įdėti :)

2010 m. gegužės 16 d., sekmadienis

Keista katė

Labai keista ir juokinga katė :D

2010 m. gegužės 11 d., antradienis

Nauja sproto rūšis Liquid Mountaineering

Po trupiti pradeda populiarėti nauja sporto šaka tai Liquid Mountaineering (liet. skysčio alpinizmas) arba paprasčiau tiesiog vaikščiojimas ant vandens!

Kad susipažintumėte su šiuo sportu pateikiu jo išradėjų sukurtą video, parodantį viską kas svarbiausia šiame sporte.

2010 m. gegužės 5 d., trečiadienis

Keletas Mindfuck'u

Labai geri Mindfuck'ai :) kaip sakant kai pamatysit šiksit plytom :)



2010 m. balandžio 24 d., šeštadienis

Žemės diena

Kaip žinote balandžio 22d. buvo paminėta žemės diena. O greenpeace organizacija ta proga sukūrė nuostabų reklaminį video „Earth Day: Give Earth a Hand“.

 

2010 m. balandžio 15 d., ketvirtadienis

Rimi akcija

Trečiadienį po sporto užsukau į Rimi, ir prie gėrimų pastebėjau įdomią akcija. Pagal ją jeigu perki 1 vnt. Gazuoto apelsinų gėrimo RIMI 1,5l moki 2Lt 19ct, o jei perki du buteliukus šio gėrimo tau teks už abu sumokėti 4Lt 90ct (1vnt. - 2Lt 45ct.). Tai yra akivaizdžiai 52ct brangiau. O pagal RIMI jūs sutaupote net 50ct!!! Ot kur akcija! Tikrai daug kas norės ja pasinaudoti! :)

2010 m. balandžio 11 d., sekmadienis

WTF Japonija rimtai

Tikrai, kad WTF :D

2010 m. balandžio 9 d., penktadienis

Pixel'iai

Tiesiog puikiai sukurtas video :)

Naudingi triukai

Keletas triuku iš YouTube. Su jais galėsite apgauti savo draugus ar tiesiog pasirodyti kietais. Triukai tikrai smagūs, o paskutinis (Tobulas apskritimas) netgi naudingas :)

Žvakė ir dūmai



2010 m. balandžio 8 d., ketvirtadienis

Azijietis

Azijietis dainuoja kaip Whitney Houston! Labai keistai atrodo kai vyras dainuoja moterišku balsu :D (bet balsas tikrai geras :) )

2010 m. balandžio 7 d., trečiadienis

Vizualinė matematiką

Klydau, klydau ir užklydau į puslapį su gan įdomiais paveikslėliais. Jų principas paprastas, sudedamos dvi ar trys nuotraukos ir rezultatas tikrai smagus! Pažiūrėkite patys! :)

Meška + futbolo kamuolys = Panda

2010 m. balandžio 3 d., šeštadienis

Gražūs piešiniai pieštuku

Laibai gražūs piešiniai pieštuku, kai kurie tokie realistiški jog atrodo kad tai nespalvotos fotografijos. Bet iš tikrųjų viskas čia yra nupiešta tik pieštuku :)


2010 m. balandžio 1 d., ketvirtadienis

Pianinas, fleita, beatbox'as

Na bent man tai patiko :)

Kiek kitoks keliavimas metro

Idomi akcija, kuri, manau, patiktu daugeliui iš mūsų :D

2010 m. kovo 31 d., trečiadienis

Cosplay merginos

Cosplay merginų nuotraukos. Tiems kam patinka Cosplay ir Anime. Ir netik! :)
Jei kartais nežinote kas yra Cosplay štai citata iš animecentras.lt
„Cosplay“ - tai žodis sudarytas iš dviejų angliškų žodžių - „costume“ ir „play“. Cosplay tai japonų subkultūra, kur žmonės rengiasi kaip mėgstami anime, manga, tokusatsu (filmų rūšis), video žaidimų, live-action filmų, fantasy filmų ir t.t. veikėjai. Įprastai, cosplay vadinamas kostiumo dėvėjimas. Tikriems anime fanatikams, cosplay neatsiejama nuo anime ir Japonijoje tai labai populiaru.
 O dabar ir nuotraukos!


Demotyvatoriai (en)

Surinkau šiek tiek (30) geresnių angliškų demotyvatorių. Tikiuosi jums patiks :)


Japonija - keista šalis

Šis video yra požiūris apie Japoniją kitu kampu. Video autoriai patys yra japonai ir jie pateikia 8 dalykus kurie yra keisti Japonijoje:

  1. Character (Charakteris)
  2. Tokyo (Tokijas)
  3. Food (Maistas)
  4. Technology (Technologijos)
  5. Water (Vanduo)
  6. Sushi
  7. Love (Meilė)
  8. Suicide (Savižudybės)
Patariu pažiūrėti šį video jis tikrai gražiai padarytas ir labai informatyvus, nors kiek tiesos jame yra tikrai nežinau. Bet man pasirodė gan įdomu :)


2010 m. kovo 29 d., pirmadienis

Indijos-Pakistano sienos uždarymo ceremonija

Ši ceremonija atliekama kiekvieną dieną prie Indijos-Pakistano sienos. Nežinau kaip jums, bet ji man atrodo be galo juokinga ir absurdiška! :D Nenoriu būt rasistas, visgi jie man primena kažkokius gaidžius :D

Blog'o atnaujinimai

Sveiki,

Tikriausiai pastebėjote jog atnaujinau blogo dizainą. Viso šito priežastys buvo pernelyg atsibodęs senasis dizainas, bei jo lėtas veikimas. Senas dizainas jau ir taip lėtai krovėsi, o aš dar į jį prigrūdau visokių modifikacijų, kurias po to nepilnai aptryniau, o taip dizainas visiškai prisišiukšlino ir pradėjo krautis dar lėčiau. Dar viena atnaujinimo priežastis, išėję nauji Blogger'io dizainai, jie žymiai lankstesni, greitesni ir lengviau modifikuojami už senąjį. Taip pat į naująjį dizainą galiu paprastai įdėti NavBar su nauja Blogger'io funkcija „Pages“, ko negalėjau lengvai ir tvarkingai atlikti senajame dizaine.

Be dizaino atnaujinimo, pasinaudojau jau minėtą naująją Bloggerio funkcija ir sukūriau „TV internete“ bei „Pamokų Tvarkaraštis“ puslapius. „TV internete“ puslapį sukūriau tam, kad lengviau galėtumėte surasti lietuviškų televizijų IP adresus. O „Pamokų Tvarkaraštis“ yra mano senas projektas, kurį nesenai užsimaniau paviešinti :)

Kadangi „Pages“ neturi komentarų funkcijos, į „TV internete“ teko įdėti „Google Docs“ formą. Būtent per ją jūs galėsite susisiekti su manimi apie neveikiančius IP adresus, tik dar paprasčiau nei anksčiau tai darėte per komentarus, nes dabar jums nereikės prisijunginėti.

Tikiuosi jums patiks pasikeitimai :)

Linkiu smagiai praleisti laiką beskaitant mano blogą :)

2010 m. kovo 28 d., sekmadienis

Nustebęs katinas

Ką gi pamatė šis katinas jog taip nustebo?

 

Naujas Photoshop'o feature'as

Naujas Photoshop'o feature'as - „Content-Aware Fill“ atrodo tikrai gerai. Ir jei bus tokios galimybės kaip rodomos video, tai, manau, kiekvienas sugebės neblogai už'photoshop'int nuotraukas :)

 

Virtualus choras per webkamerą

Pavadinimas pasako viską už save, tiesiog įspūdinga :)

Kas yra „Pasaulio talentingiausias žmogus“?

Aš jau dėjau postą apie talentingiausią žmogų pasaulyje. Kaip galvojate iš ko jis pragyvena? Gal jis kaskadininkas? O gal veiksmo filmų aktorius? Ar šiaip koks atlikėjas? Deja  nei vienas iš jų. Talentingiausias pasaulyje žmogus dirba......


                                    ......ANIMATORIUMI, taip teisingai animatoriumi, jis kuria kompiuterinius žaidimus! :) tiesiog neįtikėtina :)

 

Labai juokingi kalbantys šunys

Nežinau ar jau esat šitai matę, bet atrodo tikrai juokingai :D

Bioshock skulptūra.

Bioshock skulptūra išdrožta iš medžio naudojantis grandininiu pjūklu. Neįtikėtinas detalumas žinant su kuo visa tai atlikta :)

 

Pliušinių meškučių invazija

Labai keistas, bet kokybiškai sumontuotas video apie pliušinius meškučius, automobilius ir žuvėdras.

 

Beprotiškas pasivažinėjimas siena

Įspūdingas pasivažinėjimas siena. Ir tai atliekama ne tik motociklu bet ir automobiliu!!! Būtina pažiūrėti kiekvienam!
Beje veiksmas vyksta Indijoje :)

Vyrukas valo savo Ferrari

Vyrukas valo savo Ferrari. Pabaiga tikrai turėtų jus nustebinti :)

Pats kiečiausias kalnų bikingas

Tikrai įspūdingas bikingas. Norėčiau mokėti bei turėti galimybę pasivažinėt tokiom trasom :)

Super protinga veiksmo voverė


Išdresiruota voverė bėgą per žmonių pastatytą trasą tam, kad pasiektų maisto. :)

2010 m. vasario 10 d., trečiadienis

Problemos su kompu

Sveiki,

Turbūt pastebėjote, kad paskutiniu metu naujienų LABAI apmažėjo. Tai yra dėl to, kad mano vaizdo plokštė nVidia 9800GX2 galiausiai parėjo :/ draiveriai atsisako veikti ir meta klaidą :(
Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)
 kad ir ką bedaryčiau vis vien tas pats. Kartais pavyksta padaryt, kad nemestų klaidos, bet tuomet po win užsikrovimo ekranas kelis kartus sumirgsi ir kompas už stingsta. Bandžiau reinstalint win t.y. išbandžiau Xp 32bit, Vista 32/64bit, 7 32/64bit ir su skirtingomis draiverių versijomis ir vis vien viskas tas pats. Galiausiai pasidaviau.... ryt poryt ruošiuosi vežti plokštę taisyt. Jei iki  to laiko pradės rodyt savastv tai tuos IP atnaujinsiu, jei ne tai IP galit sulaukt tik po kelių savaičių. Jei taip nutiks prašome nemokamai žiūrėti lietuvišką TV puslapyje savastv. Jie ir yra tie, kurie retransliuoja TV3, LNK, TV1, TV6, MTV.


Sėkmės :)



2010 m. sausio 30 d., šeštadienis

Gavau pirmąją išmoką iš neobux

sNow jau rašė apie neobux, bet aš gavau išmoką pirmas. PTC išmokėjo kaip buvo žadėta, vos paspaudus pinigų atsiėmimo mygtuką iškart į e-mail gavau laišką iš paypal apie gautą išmoką. Manau Neobux yra tikrai vertas dėmesio PTC tinklapis, jame idealiomis sąlygomis per metus galima uždirbti net $87709 ir visa tai nieko nedarant!!! Realiai aš galiu jums garantuoti jei užsiimsit šiuo reikalu rimtai tai per metus gausit ne mažiau $2770 tai nėra daug, bet pinigai iš „oro“ niekada nepakenks :) Aišku man iki tokių sumų dar toli, kol kas išsiėmiau tik $2 ir tai trukau apie 1 mėn. dabar žadu tuos gautus $2 investuoti ir už juos nusipirkti referalų, kurie atneš dar pinigų, o už tuos pinigus pirksiu jų dar ir t.t. visa tai užtruks tikrai netrumpai, bet noriu bent per šiuos metus pasiekti $1500, o jau per kitus tikėsiuosi daugiau :)

Štai pinigų gavimo į paypal patvirtinimas. Beje aš gavau ne $2, o $1.96, nes pats neobux'as nuskaičiavo kažkokius mokesčius.

Taip pat nuo šiol visus patikimus PTC (t.y. tuos, kuriuose aš gavau išmokas) matysite puslapio viršuje. O šį PTC gali išbandyti spustelėją ant žemiau esančio banerio. Sėkmės :)

2010 m. sausio 29 d., penktadienis

Užknisantis apelsinas

Tik šiandieną prisiminiau seną gerą video esantį youtube'je, sugalvojau pažiūrėti dar kartą, o pasirodo ten jau ne be viena dalis, o jau 5. Video tikrai smagūs ir verti pažiūrėti :)

Annoying Orange

2010 m. sausio 14 d., ketvirtadienis

Lietuviška TV internete NEMOKAMAI! Instrukcijos

Dėmesio: Šis postas buvo padalintas į du!

Štai ką jums reikėtų žinoti:
  1. Pirmoji šio posto dalis buvo atskirta ir perkelta į naują postą, nes dėl dažno IP adresų keitinėjimosi pasidarė sunku redaguoti šį ilgą postą.
  2. Pirmoji dalis buvo perkelta čia.
  3. Antroji dalis (t.y. instrukcijos) pasilieka čia ir jas galite pažiūrėti paspaude ant „Daugiau informacijos »“.
  4. Instrukcijose pateikti IP adresai nebeveikia, jie yra tik pavyzdiniai, kad orientuotumėtės kaip ką vesti.

Tai ką sėkmės žiūrint Lietuvišką TV internete per savo mėgiamą grotuvą! :)


2010 m. sausio 11 d., pirmadienis

Pasaulio talentingiausias žmogus

Šito net negaliu pakomentuoti... tiesiog be žodžių :o
Geriau pažiūrėkit patys :)



Tatuiruotės akyse

Tarp JAV kalių paplito nauja mada... darytis tatuiruotes akyse, nors tai labiau primena į akių obuolių nuspalvinimą negu įprastas tatuiruotes, bet atrodo tikrai įspūdingai. Toks akių spalvinimas buvo įprasta procedūra pacientams patyrusiems akių traumas, bet nuo šiol tai naujas neįprastas būdas būti išskirtiniam.
Visas procesas atliekas plona adata, ja badomas akies obuolys ir mažomis dozėmis sušvirkščiami dažai į vidurinius akies obuolio sluoksnius. Įdūrus tuputį giliau - pacientas apanka, nepakankamai giliai - dažai išsisklaido ir akies spalva nepakinta. Pati procedūra nėra labai skausminga nes akyje nėra daug nervinių atšakų. Tiems, kuriems buvo atlikta ši tatuiruotė teigia, kad po procedūros jie jaučiasi lyg akyse būtų koks svetimkūnis, bet pati rega nenukenti. Kartais pasireiškia šalutinis poveikis ir akys pradeda pūliuoti, dėl to yra lašinami antibiotikai. Norint nuspalvoti vieną akį prireikia iki 40 dūriu adata.
Štai video kaip patys kaliniai pasakoja apie šias tatuiruotes ir kodėl jie prisiruošė jas pasidaryti:


2010 m. sausio 10 d., sekmadienis

Pigūs žaidimų cd-key iš Rusijos





Taigi, tik visai neseniai (!) atsisiunčiau naujausią Call of Duty dalį Modern Warfare 2. Perėjęs visą single player, supratau, kad noriu kažko daugiau (kadangi SP buvo gana trumpas, Regular sunkumu man užtruko pereiti apie 3 valandas) . Tuomet pradėjau ieškoti kažkokio "crackinto" multiplayer, bet iš atsiliepimų susidariau nekokią nuomonę, apie piratinę versiją (serveriuose siaučia "cheatai", taip pat negalima normaliai žaisti su draugais tame pačiame serveryje). Todėl aptikau neblogą tinklapį, siulantį pigius rusiškus cd-key, kurie veikia steame. Tad tie, kurie dar nežino apie šį būdą pigiai žaisti legaliuose serveriuose, skaitykite daugiau :)

2010 m. sausio 9 d., šeštadienis

25 geriausios visų laikų reklamos

Kartais reklamos užknisa, net ne kartais, o visuomet. Bet retkarčiais, labai retai pasitaiko įdomios reklamos, net įdomesnės už filmus ar laidas, kurių metu jos yra rodomos. Žemiau pateikiu jums geriausias visų laikų reklamas.
Malonaus žiūrėjimo! :)


Vaizduotė, banginis
(CHILDREN’S FOUNDATION APPEAL)


Keletas Fail video

Peržiūrėjau truputį failblog.org ir nusprendžiau video iš kelių puslapių embed'inti čia. Visgi patogiau žiūrėti kai viskas viename puslapyje. Taip pat nedėjau mažai juokingų video. Na ką linksmo žiūrėjimo :)

Dvigubas