2009 m. gruodžio 31 d., ketvirtadienis

Pokeris - pramoga, uždarbis, papildomas pinigų šaltinis

Dėmesio! Šis aprašomas bonusas duodamas tik pilnamečiams!
Nebent jūs sugalvosit ką nors protingo :)


Kaip žinia aš mėgstu žaisti pokeri, bet iki šiol žaidžiau tik su netikrais pinigais, arba freeroll (turnyrai kur už įėjimą nereik mokėt, bet galima laimėti tikrų pinigų) turnyruose. Nežaisdavau už tikrus pinigus todėl, kad nenorėjau jų pervedinėt, nes bijojau jog pralaimėjęs norėsiu atsilošti ir persivesiu dar dar ir dar, kol galiausiai nebeturėsiu nieko. Visgi azartiniai žaidimai yra pavojingi.
Neseniai atradau internetinę pokerio mokykla, kurioje prisiregistravus yra keturi straipsniai apie pokerio strategijas. Šiuos straipsnius perskaičius ir išmokus netik pagerėja tavo pokerio žaidimas, bet ir gali atlikti testą, kurį atlikus gerai galima gauti $50 į savo mėgstamą poker room'ą. Bet testas yra tikrai ne iš lengviausiu, bet pinigų vertas. Taip pat norint gauti šios pinigus reik būtinai būt užsiregistravus į poker room'ą iš pokerstrategy.com 

2009 m. gruodžio 28 d., pirmadienis

Smagus flashinis žaidimukas

Štai iš neturėjimo ką veikt, radau ganėtinai smagų ir "kabliuojantį" žaidimą. Jame jums reiks metyti krepšinio kamuolį i krepšį ir taip surinkti kuo daugiau taškų, norėdami patekti į topą. Ta proga sukūriau mūsų blogo grupę, kurioje galėsite tarpusavyje varžytis :) .

(Spausti ant paveiksliuko)

2009 m. gruodžio 24 d., ketvirtadienis

Kodėl burgeriai reklamose atrodo taip „seksovai“?

Šiomis dienomis pasaulyje ir Lietuvoje, greitas maistas yra labai populiarus. Na gal Lietuvoje ne taip populiarus kaip Amerikoje, bet greito maisto restoranai nėra tušti. Aš pats ten ne retai lankausi. :) Bet ar kada pagalvojote, kodėl reklamose ir paveiksliukuose greitas maistas atrodo labai gražiai, o pačiuose restoranuose ne taip, kartais net šlykštokai?

Internete yra vienas (gal ir daugiau) video, kuriame yra demonstruojama kaip padaroma tokia graži greito maisto išvaizda.

Kol nemačiau šio video visuomet svajojau: „oi kaip norėčiau suvalgyti tą „Big Mac“ iš tos reklamas, turbūt būtų tikrai skanus“. Bet dabar kai pamačiau kaip reklamose visa tai daroma visiškai nebenoriu maisto iš reklamų ir maistas iš greito maisto restoranų dabar tikrai atrodo skanesnis :)

Nokia N900 unboxing

Štai kokią Kalėdinę dovaną gavo vienas UK blog`eris :

2009 m. gruodžio 21 d., pirmadienis

18 gigapikselių nuotrauka

Vakar internete radau įdomų dalyką - panoramą kuri yra sudaryta iš 600 21 megapikselio nuotraukų. Autoriams nuotraukų apdorojimas truko apie savaitę, o galutinis internete esantis rezultatas užima 1GB.




O štai ir pati nuotrauka.

2009 m. gruodžio 20 d., sekmadienis

$30 milijonų kontraktas dėl $300 vertės trumpametražio filmo.

Nežinau matėt šį trumpametražį filmą ar ne, bet jis tikrai vertas dėmesio. Youtube portale neseniai (2009.11.03) buvo patalpintas trumpametražis filmas „Ataque de Pánico! (Panic Attack!)“. Iškart po šio video paviešinimo kompanija „Ghost Media Pictures“ autoriui pasiūlė 30 milijonų dolerių kontraktą. Šio video kūrimas autoriui atsiejo vos 300 dolerių. Pagal šį filmuką planuojama sukurti plinametražį sci-fi filmą, bet kaip autorius sako, kūrimas bus pradėtas iš naujo ir senoji medžiaga į naująjį filmą nebus įtraukta. Portale Youtube šis video jau peržiūrėtas 4 milijonus kartų.

Štai ir pats video:



Nors efektai tikrai nėra įspūdingi ir net neprilygsta didelio biudžeto komerciniams filmams, bet visgi šiam filmui pastatyti užteko TIK $300, tad ką šis autorius sugebės padaryti su dideliu biudžetu? Kad ir kaip ten būtų tikri talentai nelieka nepastebėti. Tai jei ką nors sugebate, kurkite ir dėkite į youtube, gal ir jus kas nors pastebės :)

Išėjo Skype 4.2 Beta

Pagaliau išėjo nauja Beta skype versija, nors pasikeitimai nėra dideli, bet vis šis tas naujo. Pasikeitimų sąrašas gan didelis, bet ne visi pastebimi, štai keletas pasikeitimų kurios pastebėjau besinaudodamas nauju skype:
  • Skype Access (Beta) - nelabai supratau kas čia, bet kaip sako pats skype, tai yra paslauga kuri automatiškai prisijungia prie atvirų Wi-Fi ir kai skambini moki už minutę su skype kreditais... Lyg anksčiau to nebūtų buvę..

  • Skambučio kokybės indikatorius (Call Quality Indicator) - prie kiekvieno kontakto atsirado ryšio padalos rodančios, kokia bus skambučio kokybė kalbant būtent su tuo kontaktu.

Paspaudus ant „Patikrinkite nustatymus“ galima tikrinti mikrofono, garso ir vaizdo nustatymus, taip pat patikrinti ar kompiuterio ar/ir interneto greitis pakankamas. Tiek aš tiek kontaktas iš paveiksliuko turi šviesolaidį internetą (Zebra 40mbps), bet ryšio padalos yra tik keturios iš penkių, įdomu kokio interneto prireiktų kad ryšys būtų penkios padalos :)
  • Windows 7 palaikymas - pagaliau skype integravosi su Win7 - atsirado jumplist'ai.

  • Daugiau informacijos PDF.
Bent aš tikėjausi, kad bus pristatyta kažkas įdomesnio. Manau neverta atsinaujinti skype į šia beta versiją, o geriau palaukti kol pasirodys skype 4.5 ar naujesnė. O jei visgi norite atsinaujinti tai Skype 4.2 beta galite atsisiūsti iš čia.

2009 m. gruodžio 19 d., šeštadienis

James Cameron's Avatar - nuostabus filmas

Sveiki, 2009.12.17 ~22:00 buvau „James Cameron's Avatar“ filme, kurį rodė „Vilniaus Forum Cinemas Vingis“. Nors lauke buvo žudančiai šaltą į filmą nusigauti pavyko palyginus šiltai :)
Premjeroje buvo rodoma 3D filmo versija ir žinoma jis buvo rodytas pirmojoje salėje. Į filmą pradėjo įleidinėti 10min. iki numatytos jo pradžios (22:00), visiem dalino nemokamus „Dinamite“ energetinius gėrimus (o jų tikrai reikėjo). Kelios minutės po dešimtos valandos, salė praktiškai perpildyta žmonių, o filmas dar neprasidėjo. Praėjo dar keliolika minučių, vaizdas pradėjo taškytis ekrane, pradingo, atsirado garsas, kuris taip pat pradingo, taip kartojosi gal 30-40min. ir tik apie 20:40 filmas prasidėjo. Tą dieną buvau gan neišsimiegojęs tad belaukiant filmo, jei ne energetinis gėrimas, būčiau tikrai užmigęs.
Filmas buvo ilgas, dažniausiai man ilgi filmai ant pusės nusibosta (kad ir koks būtų geras žiedų valdovas, nesugebėjau nei vienos jo dalies pilnai išžiūrėt), bet šį kartą tos dvi valandos ir 40 minučių praėjo kaip mirktelėjimas, bežiūrėdamas filmą aš į jį taip įsijaučiau, kad atrodė jog pats gyvenu Pandoros planetoje, ir esu vienas iš Na'vi. Žinant, kad 60% filmo yra visiška kompiuterinė grafika, jį padaro dar įspūdingesniu.
Filmas baigėsi truputis po pirmos valandos nakties, nors turėjo baigtis žymiai anksčiau.
Na ką, o dabar detaliau apie patį filmą. Dėmesio gali būti „Spoilerių“!

2009 m. gruodžio 16 d., trečiadienis

Plants vs. Zombies


Pamenat praeitais metais išėjusį žaidimą World of Goo, ar šių metų pradžioje išėjusį Braid, tie žaidimai buvo unikalūs ir įdomūs. O visai neseniai, beieškodamas kažko panašaus į minėtuosius žaidimus, atradau dar vieną panašų žaidimuką Plants vs. Zombies. Žaidimas yra apie augalus kurie kovoja prieš zombius ir gina nuo jų namus. Žaidime reikia statyti augalus taip, kad jie visais į manomais būdais galėtu sustabdyti zombius (kiekvienas augalas yra unikalus ir atlieka skirtingus darbus). Jis atrodo gan vaikiškas, bet yra įtraukiantis ne ką mažiau nei kiti žaidimai, kol kas perėjau jo labai nedaug, bet vis vien nusprendžiau su jumis pasidalinti įspūdžiais.
Kaip ir ant visų tokio žanro žaidimų rezoliucijos nelabai kaip ir pasirinksi tad tiems kas turi didelius monitorius patarčiau žaisti „Windowed“ režime.

Trap Master

Benaršydamas internete užtikau visai įdomų ir kabinantį flash žaidimuką. O jo esmė labai paprasta:
saugai "skrynią" nuo mobų, už tai guani pinigų, upgradini spąstus ir savo monstra ir išgyveni mobų puolimo bangas :). Kabinantis žaidimas



Spausti paveiksliuką.

2009 m. gruodžio 15 d., antradienis

Toffifee vs. Toffifay, ar Amerikiečiai tikrai tokie durni?



Benaršydamas internete pastebėjau keistą ir durną dalyką, saldainiai Toffifee, kurių pavadinimas tariasi . Pas Amerikiečius vadinami Toffifay. Nieks nežino dėl ko taip yra, bet dauguma mano jog taip nusprendė Amerikiečių marketingo bendrovės, nes manė jog Amerikiečiai yra tokie durni ir nesugebės perskaityti pavadinimo taisyklingai. Tam kad Amerikiečiams būtų palengvintas gyvenimas Toffifee buvo pavadintas Toffifay, tai yra visiškai nelogiška nes akivaizdžiai Toffifay nesitaria taip kaip Toffifee. Amerikiečiai ypač nervinasi jog Kanadoje šie saldiai vadinasi kaip ir kitur (Toffifee), o vat Amerikoje jau kitaip, jiems šis marketingo aktas atrodo įžeidžiantis. Bet nekreipiant dėmesio į pavadinimą, visas pasaulis mėgsta šiuos saldainius :) net tie kurie mirtinai alergiški lazdyno riešutams, be galo nori jų paragauti.

Toffifee yra vieni mėgstamiausiu mano saldainiu ir ta proga jog apie juos dabar rašau einu jų užkast :)

Charlie the Unicorn

Charlie the Unicorn pati durniausia ir juokingiausia nesamanė kokią tik esu matęs. Jeigu dar nematėt pažiūrėkit visą trilogiją tikrai nepasigailėsit.


Charlie the Unicorn





2009 m. gruodžio 13 d., sekmadienis

Mano 2009 PC žaidimų top 5

2009 metais buvo sukurta daug pasisekusių žaidimų tesinių, bei naujų hitų. Metų pabaigos proga, sugalvojau sudaryti man labiausiai patikusių, bei istrigusių žaidimų penketuką.

Top 7 laukiamiausi 2010metų filmai.

Nors 2009 dar nesibaigė ir dar šiais metais turėsim gerų filmų kaip Avatar ar Ninja Assassin. Bet aš jau sudariau savo laukiamiausių 2010 filmų sąrašą. Tikiuosi pritarsit tokiam filmų išdėstymui. Na ką pradedam:

7. The Last Airbender





Žanrai: Adventure, Family, Fantasy, War.
Lietuvoje: 2010 ?? ??
Pasaulyje: 2010 07 02

Filmas pastatytas remiantis populiariu Nickelodeon animacija Avatar: the Last Airbender, bet Nickelodeon'as uždraudė filmo kūrėjams naudoti žodį Avatar pavadinime, o tai pasako gan daug. Filmas gali būti nenusisikęs kaip ir Dragon Ball. Bet šio aš vistiek laukiu, gal visgi nenuvils, man animacija tirai patiko. Bet visgi jis liko paskutinėje septintoje vietoje.

2009 m. gruodžio 12 d., šeštadienis

Explosm komiksai

Atrinkau keletą geriausių (mano nuožiūra) paskutinių 2mėn explosm komiksų :)






Promote Burner - Kažkas naujo

Radau kažką įdomesnio, moka už įdėto bannerio peržiūras. Už 1000 peržiūrų moka iki 1$. Nuo refferalų moka 5% nuo jų uždarbio. Minimalios išmokos nėra, išmoka kas mėnesį automatiškai. Moka į paypal. Galit įsidėt į savo squidoo lensus, savo blogus ar puslapius. Na registruojamės per bannerį ir patikrinam ar moka :)

2009 m. gruodžio 11 d., penktadienis

Kraupus video

Norėčiau iškarto pasakyti
SILPNŲ NERVŲ ŽMONĖMS ŽIŪRĖTI NEPATARIU!

Prieš kelis mėnesiu gavau skype'u link'ą į video, kuriame vyrukai šokinėja galvute į vandenį. Iš pradžių šoko vienas vyrukas, jis įšoko gražiai, minia per daug nereagavo buvo tyli. Atėjo sekančio čiūvelio eilė, bet jis bešokdamas paslydo su kairia koja ir tiesiai veidu krito į apačioje esantį betoninį bortelį. Pasigirsta minios riksmai, vandenyje pasimato kraujo. Pasikeičia kadras, dabar jau visas vanduo kruvinas, gelbėtojai traukia vaikinuką iš vandens. Galiausiai vyruką nugabeno į ligoninę, jo veidas skilęs pusiau bet jis dar gyvas ir su sąmone, juda, muistosi, kvėpuoja, bet sunkiai. Daktarai arabiškai sako „Nuo ko pradėsime“ ir tai pakartoja kelis kartus. Matosi kad jie pasimetę ir mato tokią situaciją pirmą kartą.

Kiek teko skaityti kitur tai vaikinukas numirė po kelių dienų, viskas vyko kažkur arabiškai kalbančiose šalyse, o video buvo paviešintas tam, kad pamokytu tokius adrenalino mėgėjus kaip jis. Ir , kad būtų išvengta daugiau tokių incidentų.

Štai link'as:

You-Cubez - Dar vienas pinigu saltinis

Taigi, sugalvojau aprašyti dar vieną potencialų jūsų pinigų šaltinį - You-cubez. Šis puslapis kažkiek skirias nuo įprastinių PTC ir panasaus pobudžio saitų. Čia jūs turite kubą, kuriame renkate £(svarus). O rinkit juos yra tikrai nemažai būdų:
  • Vykdyti užduotis (offers), kaip tapti puslapio fanu FaceBook`e ar sekti Twitter`yje.
  • Spaudinėti ant kitų žmonių kubų (galima paspausti 50 kubų per parą).
  • Pažymėti, jog buvai prisijungęs tą dieną.
  • Žaisdamas žaidimus.
  • Nukreipdamas draugus per savo nuorodą.
Taip pat galima gauti penniu, tiesiai į savo Earning Balance, už paspaustus Cash kubus.
Yra galimybe "pasiupgradinti" savo member iki Premium ar Premium Plus, ko pasekoje gausite daugiau pinigų už aukščiau išvardintus punktus.
Kuo daugiau investuoji į savo kubą, tuo daugiau gali prašyti jį parduodamas.

Minimali išmoka yra 6 svarai, moka tik i PayPal.

Štai ir jų banneris:
You-Cubez.com

UpBux - Naujas įdomus P2C portalas


Sveiki,

sNow jau rašė apie bux'ą kuriame galima užsidirbti, dabar aš parašysiu apie dar vieną įdomų bux'ą. Šis bux'as neįprastas tuo jog uždirbtus centus iš reklamos galima išleisti žaidžiant žaidimus tokius kaip „Black Jack“, „Heads or Tails“ ar „Hi-Low“. Laimėjus partiją pastatyti pinigai padvigubėja. Jei mokate gerai lošti galite neblogai užsidirbti.
Taip pat šiame bux'e kaip ir neo bux'e „payoutas“ yra „instant“ į PayPal ar AlertPay sąskaitas. Mano manymu šis bux'as yra kopija neo bux'o vieninteliai dalykai kurie skiriasi ir man patinka yra:
  • Galimybė išlošti daugiau centų (arba pralošti viską :D)
  • Galimybė pridėti tiesioginių referalų nelaukiant 30d. (neo bux'e reik peržiūrėti 100 reklamų ir išbūti 30d.)
  • Netoks gražus ir tvarkingas bet patogesnis UI.
Manau geriausia pamatyti patiems kas ten tokio :) gal visgi patiks. Registruokitės UpBux'e.
Vėliau kai gausiu „payout'ą“ žadu dar kartą plačiau aprašyti šį bux'ą :) Tikėkimės šis nenuvils ;)

P.S. būtų smagu jei neištrintumėt mano ref. :) dėkoju iš anksto.


Neobux - patikimas PTC tinklapis


Šiais sunkiais laikais, niekam nepamaišytų papildomi pinigai. Todėl rekomenduoju išmėginti www.neobux.com portalą, kuriame galite užsidirbti pinigų už reklamų spaudinėjimą ir „refferalų“ atliktus paspaudimus. Pats esu naujas narys šioje sistemoje, tačiau internete gausu, jog šis tinklapis mokus. Už vieną reklamos paspaudimą moką 1 JAV centą. Reklamų būna dažniausiai 4 per parą, tačiau galima pataikyti ant papildomu link`ų, kurių atsiranda keli per parą. Taip sakysit tai maži pinigai ir neverta dėl jų stengtis. Sutinku, iš to ką paspaudi pats didelių pinigų ir neuždirbsi. Svarbiausia čia yra refferalai. Jūs galite patys rekomenduoti kitiems žmonėms prisijungti arba galite pirkti refferalų paketus. Už refferalo paspaudimą jūs gaunate 0,5 cento. Atlikę tam tikrus reikalavimus, galite pereiti į „Golden Membership“, kas reikš, jog už refferalo kliką gausite 1 centą. Turiu perspėti, jog jeigu įsigijote 100 refferalų, tai jie jums tikrai ne visi spaudinės kasdien. Realiai praspaudinėja kažkur pusė turimų refferalų. Vienas refferalų paketas yra perkamas mėnesiui. Todėl norint kažką rimčiau uždirbti, reikia įsigyti porą tokių paketų (paketą galima pirkti kas savaitę) bei atliksite kitus reikalavimus (išbūsite 15 dienų ir atliksite bent 50 paspaudimų). Esant Golden nariu galima rinktis naujus paketus, didinti refferalų skaičių ir tokiu būdu didinti pinigų kiekį.

Pavizdys: 1 refferalas per dieną jums uždirba 2 centus, per savaitę jis uždirbs 14 centų, per mėnesį 60 centų. Jeigu turite 100 referalų per dieną gausite 2 dolerius, per savaitę 14 dolerių ir per mėnesį 60 dolerių.

Tiesa, gauti direct refferalus per savo nuorodą, galite tik ivykdę tam tikrus reikalavimus(Turite būti sistemos narys 30 dienų, ir paspaudęs 100 link`ų).

Norėdami tapti šio portalo nariu, jūs turite tureti saskaitą AlertPay arba PayPal bankuose.

Būtų malonu iš jūsų pusės, jeigu registruotumėtės per mano link`ą:

Pirmas postas

Sveiki visi ;)
Na štai pirmas mūsų BLOGAS ;)
Net nežinau ką pirmame poste galima būtų prirašyti (: , bet galiu pasakyti kas laukia jūsų čia:
  • Visų pirmą mes žadame čia rašyti apie viską, ką randame internete ar kur ką pamatome.
  • Taip pat čia bus daug filmų, žaidimų bei muzikos apžvalgų.
  • Aptarsime naujienas kurios mums pasirodė įdomios.
  • Pasidalinsim įdomiais bei juokingais video ar paveiksliukais.
  • Aprašysim P2C (Paid to Click) tinklapius ir patarsime kuris yra geriausias.
  • Ir dar daug ko :]

Kol kas mūsų staff'o yra tik 2, bet ateityje, manau, mūsų atsiras daugiau ir padidinsim įdedamų per dieną postų kiekį.

Tad sėkmės skaitant :)