2009 m. gruodžio 11 d., penktadienis

Neobux - patikimas PTC tinklapis


Šiais sunkiais laikais, niekam nepamaišytų papildomi pinigai. Todėl rekomenduoju išmėginti www.neobux.com portalą, kuriame galite užsidirbti pinigų už reklamų spaudinėjimą ir „refferalų“ atliktus paspaudimus. Pats esu naujas narys šioje sistemoje, tačiau internete gausu, jog šis tinklapis mokus. Už vieną reklamos paspaudimą moką 1 JAV centą. Reklamų būna dažniausiai 4 per parą, tačiau galima pataikyti ant papildomu link`ų, kurių atsiranda keli per parą. Taip sakysit tai maži pinigai ir neverta dėl jų stengtis. Sutinku, iš to ką paspaudi pats didelių pinigų ir neuždirbsi. Svarbiausia čia yra refferalai. Jūs galite patys rekomenduoti kitiems žmonėms prisijungti arba galite pirkti refferalų paketus. Už refferalo paspaudimą jūs gaunate 0,5 cento. Atlikę tam tikrus reikalavimus, galite pereiti į „Golden Membership“, kas reikš, jog už refferalo kliką gausite 1 centą. Turiu perspėti, jog jeigu įsigijote 100 refferalų, tai jie jums tikrai ne visi spaudinės kasdien. Realiai praspaudinėja kažkur pusė turimų refferalų. Vienas refferalų paketas yra perkamas mėnesiui. Todėl norint kažką rimčiau uždirbti, reikia įsigyti porą tokių paketų (paketą galima pirkti kas savaitę) bei atliksite kitus reikalavimus (išbūsite 15 dienų ir atliksite bent 50 paspaudimų). Esant Golden nariu galima rinktis naujus paketus, didinti refferalų skaičių ir tokiu būdu didinti pinigų kiekį.

Pavizdys: 1 refferalas per dieną jums uždirba 2 centus, per savaitę jis uždirbs 14 centų, per mėnesį 60 centų. Jeigu turite 100 referalų per dieną gausite 2 dolerius, per savaitę 14 dolerių ir per mėnesį 60 dolerių.

Tiesa, gauti direct refferalus per savo nuorodą, galite tik ivykdę tam tikrus reikalavimus(Turite būti sistemos narys 30 dienų, ir paspaudęs 100 link`ų).

Norėdami tapti šio portalo nariu, jūs turite tureti saskaitą AlertPay arba PayPal bankuose.

Būtų malonu iš jūsų pusės, jeigu registruotumėtės per mano link`ą:

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą