2009 m. gruodžio 31 d., ketvirtadienis

Pokeris - pramoga, uždarbis, papildomas pinigų šaltinis

Dėmesio! Šis aprašomas bonusas duodamas tik pilnamečiams!
Nebent jūs sugalvosit ką nors protingo :)


Kaip žinia aš mėgstu žaisti pokeri, bet iki šiol žaidžiau tik su netikrais pinigais, arba freeroll (turnyrai kur už įėjimą nereik mokėt, bet galima laimėti tikrų pinigų) turnyruose. Nežaisdavau už tikrus pinigus todėl, kad nenorėjau jų pervedinėt, nes bijojau jog pralaimėjęs norėsiu atsilošti ir persivesiu dar dar ir dar, kol galiausiai nebeturėsiu nieko. Visgi azartiniai žaidimai yra pavojingi.
Neseniai atradau internetinę pokerio mokykla, kurioje prisiregistravus yra keturi straipsniai apie pokerio strategijas. Šiuos straipsnius perskaičius ir išmokus netik pagerėja tavo pokerio žaidimas, bet ir gali atlikti testą, kurį atlikus gerai galima gauti $50 į savo mėgstamą poker room'ą. Bet testas yra tikrai ne iš lengviausiu, bet pinigų vertas. Taip pat norint gauti šios pinigus reik būtinai būt užsiregistravus į poker room'ą iš pokerstrategy.com 
Viską atlikus pinigų negausit iškarto, aš laukiau 3d. jau norėjau skųstis, bet perskaičiau antrą kart e-mail'ą kurį gavau iš pokerstrategy.com iškart pabaigus testą. Jame buvo nurodyta, kad negausiu $50 tol kol nepatvirtinsiu savo tapatybės ir adreso. Kaip jie laiške rašė reikėjo jiems nusiųsti savo paso arba tapatybės kortelės / vairuotojo pažymėjimo abiejų pusių kopijas. Tam, kad patvirtinti jog esu pilnametis. Taip pat reikėjo nusiųsti kokio nors dokumento kopiją patvirtinančia adresą, bet šiuo atveju nieko aš neturėjau. Nebežinojau ką daryt, bet staiga prisiminiau, kad mano adresas užrašytas ant mano „Vairuotojo sveikatos patikrinimo medicininės pažymos“, kurią dariausi tam, kad galėčiau laikyti teises. Galiausiai viską ką reikėjo nufotografavau (tapatybės kortelės abi puses, bei sveikatos pažymos lapą) ir nusiunčiau jiems. Tą pačia dieną, ne už ilgo, gavau iš jų laišką, kad mano visi dokumentai tiko, BET jiems dar reikia nuotraukos kaip aš laikau asmens tapatybės kortelę prie veido. Galvojau nesiųsiu, bet kadangi taip toli nėjau nuėjęs tai nusiunčiau. Sekančios dienos pradžioje (6val. nakties) pagaliau gavau šiuos taip lauktus $50 į savo pokerio sąskaitą. Na štai ir įrodymas, kad gavau $50:

(štai tokį patvirtinimą gavau į e-mail'ą iš Full Tilt Poker)


(pinigai Full Tilt sąskaitoje)

Kaip jau pastebėjote aš pasirinkau Full Tilt Poker (antras didžiausias internetinis poker room'as pasaulyje, pirmas PartyPoker). Bet jau čia išsiimti šių gautų $50 negalima, nebent pervedus dar $10 arba išlošus papildomai dar $50, kad išviso būtų $100.
Manau pokerstrategy.com yra tikrai naudinga pokerio mokykla, kuri netik nemokama bet ir jums moka pinigus. Gavus $50 joje atsirakina galybės galimybių, šimtai straipsnių ir video, sukurtų tikrų pokerio profesionalų, kuriuos perskaičius jūsų žinios pokeryje tikrai praplatės, o jomis vadovaujantis pinigai garantuoti.
Prašome registruotis šioje pokerio mokykloje, juk tai nieko nekainuoja ir tai yra tikrai nebloga investicija. Ilgai netrukus jūs gausite savo pradinį pokerio kapitalą ($50) ir galėsite praktikuoti naujas savo pokerio žinias visiškai nemokamai. Linkiu jums sėkmės žaidžiant pokerį!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą