2009 m. gruodžio 20 d., sekmadienis

Išėjo Skype 4.2 Beta

Pagaliau išėjo nauja Beta skype versija, nors pasikeitimai nėra dideli, bet vis šis tas naujo. Pasikeitimų sąrašas gan didelis, bet ne visi pastebimi, štai keletas pasikeitimų kurios pastebėjau besinaudodamas nauju skype:
  • Skype Access (Beta) - nelabai supratau kas čia, bet kaip sako pats skype, tai yra paslauga kuri automatiškai prisijungia prie atvirų Wi-Fi ir kai skambini moki už minutę su skype kreditais... Lyg anksčiau to nebūtų buvę..

  • Skambučio kokybės indikatorius (Call Quality Indicator) - prie kiekvieno kontakto atsirado ryšio padalos rodančios, kokia bus skambučio kokybė kalbant būtent su tuo kontaktu.

Paspaudus ant „Patikrinkite nustatymus“ galima tikrinti mikrofono, garso ir vaizdo nustatymus, taip pat patikrinti ar kompiuterio ar/ir interneto greitis pakankamas. Tiek aš tiek kontaktas iš paveiksliuko turi šviesolaidį internetą (Zebra 40mbps), bet ryšio padalos yra tik keturios iš penkių, įdomu kokio interneto prireiktų kad ryšys būtų penkios padalos :)
  • Windows 7 palaikymas - pagaliau skype integravosi su Win7 - atsirado jumplist'ai.

  • Daugiau informacijos PDF.
Bent aš tikėjausi, kad bus pristatyta kažkas įdomesnio. Manau neverta atsinaujinti skype į šia beta versiją, o geriau palaukti kol pasirodys skype 4.5 ar naujesnė. O jei visgi norite atsinaujinti tai Skype 4.2 beta galite atsisiūsti iš čia.

2 komentarai:

  1. O kaip padaryti, kad ant Start juostos nerodytų to skype ženkliuko? Aš tai ir be jo visai gerai gyvenau.. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kadangi tai beta versija tai kol kas tokios galimybės nėra. Tikėkimės, kad išėjus oficialiai versijai bus galima panaikinti tą ikoną, nes ji mane ir nervina, nes kam reikalinga prie starto jei jau yra prie laikrodžio :) O kol kas galiu pasiūlyti naudotis naujausia oficialia versija :)

    AtsakytiPanaikinti